Nastanitve
Apartmaji ob Krki

Na voljo so 4 apartmaji – dve enoti namenjeni za 2 osebi, 2 enoti za 2+2 osebi. Apartmaji so klimatizirani in opremljeni po visokih merilih za kvalitetno bivanje gostov. Vsakemu apartmaju pripada brezplačno parkirišče in pokrita terasa.

prikaži na zemljevidu
Butični Bed & Breakfast Vila Castanea

Nahaja se v samem mestnem jedru Kostanjevice na Krki v meščanski hiši iz konca 19. stoletja. Na voljo je sedem sodobno opremljenih dvoposteljnih sob in dve prostorni družinski sobi. Za zajtrk postrežejo sveže lokalne izdelke iz okoliških kmetij.

prikaži na zemljevidu
Apartma Na Krki

V starem mestnem jedru najmanjšega starodavnega slovenskega mesteca Kostanjevica na Krki najdete dva sodobna apartmaja, ki vam služita kot odlično izhodišče za raziskovanje bogate kulturne in naravne dediščine mesta in okolice.

prikaži na zemljevidu
Gostilna Žolnir

Gostilna Žolnir se nahaja v neposredni bližini otoka in ima dolgo tradicijo. Gostom nudi 12 dvoposteljnih sob z možnostjo zajtrka.

prikaži na zemljevidu
Zidanica Žolnir

V Zavodah, 4 km iz Kostanjevice na Krki, so v urejeni leseni kmečki hiši med vinorodnimi griči na voljo 4 apartmaji. Popolna sprostitev v naravi.

prikaži na zemljevidu
Apartma Meander

Apartma Meander se nahaja v starem mestnem jedru Kostanjevice na Krki na mirni in prijetni lokaciji. Apartma za dve osebi ima opremljeno kuhinjo, spalnico, bivalni prostor in kopalnico. Odlična iztočnica za potepe v naravi, kolesarjenje, raziskovanje bogate kulturne dediščine ter uživanje ob reki Krki.

prikaži na zemljevidu
Postajališče za avtodome

Lokacija PZA je tik ob severnem vstopu v Kostanjevico na Krki. Na voljo je 16 parkirnih mest za avtodome z urejenimi priklopi na elektriko in vodo, dodatno pa je urejena tudi rešetka za izpust odpadne vode in fekalij. Na postajališču je tudi nekaj miz in klopi. Parkiranje je brezplačno. Leta 2021 je bil razglašen za naj postajališče za avtodome v Sloveniji.

prikaži na zemljevidu
Info
Navodila za pot
Informacije in rezervacije