Nastanitve
Vila Castanea

Nahaja se v samem mestnem jedru Kostanjevice na Krki v meščanski hiši iz konca 19. stoletja. Na voljo je sedem dvoposteljnih sob in dve prostorni družinski sobi s kadjo. Za zajtrk postrežejo sveže lokalne izdelke iz okoliških kmetij.

prikaži na zemljevidu
Apartma na Krki

V starem mestnem jedru najmanjšega starodavnega slovenskega mesteca Kostanjevica na Krki najdete dva sodobna apartmaja, ki vam služita kot odlično izhodišče za raziskovanje bogate kulturne in naravne dediščine mesta in okolice.

prikaži na zemljevidu
Gostilna Žolnir

Gostilna Žolnir se nahaja v neposredni bližini otoka in ima dolgo tradicijo. Gostom nudi 12 dvoposteljnih sob z možnostjo zajtrka.

prikaži na zemljevidu
Zidanica Žolnir

V Zavodah, 4 km iz Kostanjevice na Krki, so v urejeni leseni kmečki hiši med vinorodnimi griči na voljo 4 apartmaji. Popolna sprostitev v naravi.

prikaži na zemljevidu
Apartma Meander

Apartma Meander se nahaja v starem mestnem jedru Kostanjevice na Krki na mirni in prijetni lokaciji. Apartma za dve osebi ima opremljeno kuhinjo, spalnico, bivalni prostor in kopalnico. Odlična iztočnica za potepe v naravi, kolesarjenje, raziskovanje bogate kulturne dediščine ter uživanje ob reki Krki.

prikaži na zemljevidu
Šotorišče Kostanjevica

Šotorišče se nahaja pri severnem mostu v Kostanjevici na Krki in nudi prostor za postavitev lastnega šotora. Tukaj si lahko izposodite čolne, e-kolesa in se okrepčate v Beach baru. Na voljo je tudi najem piknik prostora.

prikaži na zemljevidu
Postajališče za avtodome

Lokacija PZA je tik ob severnem vstopu v Kostanjevico na Krki. Na voljo je 16 parkirnih mest za avtodome z urejenimi priklopi na elektriko in vodo, dodatno pa je urejena tudi rešetka za izpust odpadne vode in fekalij. Na postajališču je tudi nekaj miz in klopi. Parkiranje je brezplačno.

prikaži na zemljevidu
Info
Navodila za pot
Informacije in rezervacije